Informatie

Wat houdt de service in?

Recept-aan-huis service is een extra service waarbij Aesculaap Information Services B.V. in opdracht van uw dierenkliniek met een bepaalde frequentie receptplichtige diergeneesmiddelen thuis stuurt aan diereigenaren. Door middel van een abonnementensysteem krijgt de diereigenaar de benodigde diergeneesmiddelen automatisch thuisgestuurd.Wat zijn de voordelen van de service?

• Het is simpel én eenvoudig!
• U maakt gebruik van receptmedicatie!
• U hoeft geen recepten uit te schrijven!
• U biedt de diereigenaar service én gemak!
• U creëert klantenbinding!Is de service voor alle dierenklinieken toegankelijk?

De service is exclusief voor klanten van Aesculaap. Indien u nog geen klant bent van Aesculaap, bent u natuurlijk van harte welkom om bij Aesculaap klant te worden!Hoe start ik met de service?

Dien een aanvraag in via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Hoe verloopt de betaling door de diereigenaar?
De betaling verloopt via automatische incasso. Hiervoor ondertekent de diereigenaar in uw dierenkliniek een incassomachtiging. Een incassering zal ongeveer 4 weken voordat de diereigenaar de medicatie dient te ontvangen plaatsvinden. Nadat de incassering gelukt is, zal de medicatie worden verzonden.

Hoe verloopt de bezorging?

De medicatie wordt bezorgd door PostNL. Als de medicatie door de brievenbus past, versturen we deze als brievenbuspakje. Als de medicatie niet door de brievenbus past, versturen we de medicatie als pakketje. 

 

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Wenst u meer informatie over de Recept-aan-huis service, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.